GENUINA BAKTRADITIONER SEDAN 1958

GENUINA BAKTRADITIONER SEDAN 1958

Lapin Leipäs berättelse börjar 1958 i norra Finland, i ett litet familjebageri i Uleåborg. Sedan starten har vi bakat, smakat och utvecklat bröd enligt genuina baktraditioner från Lappland och regionen kring Bottenviken. Lika länge har våra bröd varit en självklar del av många frukostbord, högtider och utflykter. Det är ett resultat av hårt arbete, lång erfarenhet och ett noggrant utvecklat hantverk.

TREDJE GENERATIONENS BAGARE

Vi är ett familjeägt bageri i tredje generationen som producerar delikatessbröd med passion och professionalism. Genom åren har vi lärt oss mycket, men framförallt att sunda värderingar och sunda matvanor är två saker som aldrig går ur stilen. Därför är vi stolta att vi än idag är familjebageri som bakar bröd med mindre konstigheter och mer respekt för människorna och naturen i norr.

VÅRA BAGERIER

Våra bröd bakas i våra bagerier i norra Finland. Bageriet i Uleåborg har en unikt lång historia av att baka glödkaka och sedan 1991 har vi även ett bageri i Raahe. Vi är stolta över att kunna erbjuda bröd bakade helt på finskt vetemjöl. Lapin Leipä är en del av Pulla-Pirtti och tillsammans fortsätter vi baka nyttigt och naturligt gott bröd med lokala råvaror.

Den här hemsidan använder sig av cookies för statistik. Om du vill kan du i din webbläsare stänga av dessa. Okej Läs mer